Detria Relaxant Jalkavoide tuubi 100 ml

Detria Relaxant® Jalkavoide on fysioterapeuttinen valmiste, joka tukee kehon omien korjaus- ja huoltojärjestelmien toimintaa. Voide helpottaa jalkojen laskimovaivoja ja pakotusta sekä vilkastuttaa niiden aineenvaihduntaa. Käytä seisoma- tai istumatyöstä johtuvaan jalkojen särkyyn ja turvotukseen sekä suonikohjuvaivoihin. Jalkavoide helpottaa istumista esimerkiksi lentokoneessa tai teatterissa, koska se ehkäisee jalkojen puutumista sekä väsymyksestä johtuvaa jalkojen levottomuutta. Voi käyttää tukisukkien kanssa.
Pakkauskoko:
100 ml
Markkinoija:
New Organics Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
9253703
22,75 €
227,50 € / 0.1000
Jalkoja lämmittävä ja laskimoverenkiertoa tehostava voide paleleville, väsyneille, turvonneille ja kipeytyneille jaloille.
Levitä voidetta jalkateriin ja pohkeisiin aamuin illoin tai tarvittaessa.

Jalkoja lämmittävä ja laskimoverenkiertoa tehostava voide paleleville, väsyneille, turvonneille ja kipeytyneille jaloille.

Aqua, Peat extract, Brassica Oleifera (rapeseed) oil, Achillea Millefolium extract, Petrolatum, PEG-100 stearate, Glyceryl stearate, Propylene glycol, Cetyl alcohol, Glyceryl caprylate, Phenoxyethanol, Tocopheryl acetate, Potassium sorbate, Carbomer, Triethanolamine.
Ei lisättyjä hajusteita. Parabeeniton. Ravista ennen käyttöä.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)