Ale

FIILUS VAHVA KAPSELI 30 KPL

Nimensä mukaisesti vahva maitohappobakteerivalmiste. Sisältää 10 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria. Kasviperäinen kapseli voidaan avata ja sen sisältö sekoittaa nesteeseen. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

Pakkauskoko:
30 KPL
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta varastossa
SKU:
9252251
Tarjoushinta 14,50 € Normaalihinta 18,00 €

Maitohappobakteerivalmiste lapsille ja aikuisille. Fiilus Vahva tarjoaa nimensä mukaisesti vahvan annoksen maailman eniten tutkittuja Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteereja. Yksi annos sisältää korkean annoksen Lactobacillus r. GG-maitohappobakteereja: 10 miljardia kappaletta.  Valmisteen annostelu on helppoa: kasviperäinen kapseli voidaan ottaa joko sellaisenaan, tai avata ja sekoittaa esimerkiksi juomaan tai ruokaan.

Päiväannos 1 kapseli. 1 kapseli sisältää 10 miljardia elävää, kylmäkuivattua Lactobacillus r. GG -maitohappobakteeria. Kapseli voidaan avata ja sekoittaa esim. veteen, mehuun tai maitoon.

Lactobacillus rhamnosus GG (10x109cfu), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa),  kasviperäinen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi),, paakkuuntumisen estoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), värit (titaanidioksidi, rautaoksidi).

Huoneenlämmössä korkki suljettuna ja kosteudelta suojattuna.

Fiilus Vahva 10 ja 30 kapselia/ 3 ja 9 g

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:FIILUS VAHVA KAPSELI 30 KPL