APTEEKKI Hoitava nenäsuihke piparminttu 10 ml

Kosteuttava ja hoitava nenäsuihke kuiville ja vaurioituneille nenän limakalvoille. Sisältää seesamiöljyä sekä A- ja E-vitamiinia. Miedon raikas piparminttu tuntuu miellyttävältä nenäontelossa. Valmistettu Suomessa.
Pakkauskoko:
10 ml
Markkinoija:
Medifon Oy Ab
Tuotetta varastossa
SKU:
9229899
10,10 €
10 100,00 € / 0.0010
APTEEKKI Hoitava nenäsuihke kosteuttaa ja hoitaa nenän kuivia limakalvoja sekä edistää nenäontelon pintakudoksen uudistumista. Miedon raikas piparminttu tuntuu miellyttävältä nenäontelossa.
Seesamiöljy kosteuttaa nenän limakalvoja tehokkaasti sekä ennaltaehkäisee limakalvojen kuivumista. A-vitamiini edistää nenäontelon pintakudoksen uudistumista auttaen ylläpitämään limakalvojen epiteelien normaalia toimintaa osallistumalla epiteelisolujen kasvuun ja erilaistumiseen. E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa epiteeli- eli pintasolukkoa.
Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille:
1-3 suihkausta kumpaankin sieraimeen 3 kertaa päivässä tai tarvittaessa.

null

Seesamiöljy, A-vitamiini, E-vitamiini ja piparminttuöljy. Säilöntäaineeton.
Soveltuu yli 6-vuotiaille. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista.

CE-merkitty lääkinnällinen laite. Jakelija: Oy Medifon Ab, Espoo. Valmistaja: Pharmia Oy, Suomi.
Estettä käytölle raskauden ja imetyksen aikana ei ole, koska vaikutus nenän limakalvoilla on paikallinen ja elimistöön päätyvä A-vitamiinimäärä on valmisteessa kohtuullinen. Kosteuttavia nenäsuihkeita on saatavilla myös ilman A-vitamiinia ja piparminttuöljyä.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

10 ml